Nekoč, pred davnimi časi, priljubljenega pevca so paparaci ujeli med nakupi s svojo družino.  Ob pogledu na kontraverznega pevca se je marsikdo začel spraševati kaj se dogaja z njegovim obrazom. Obraz devetinštirideset-letnega pevca je bil polepljen s trakovi, njegova pojava pa je spominala na lik Darth Waderja iz Vojne zvezd.

jackson.jpg

Sicer pa Michael Jackson razpada že kar nekaj časa, baje mu je pred leti ob močnem vetru na letališču odpihnilo nos. Svašta.
Ergo: preveč operacij škoduje zdravju!

 • Share/Bookmark

...komentar [6]

 

6 komentarjev

 1. nevenka nevenka pravi:

  Bolj verjetno se mi zdi, da je imel spet kak poseg. Morda terapijo proti gubam z botoxom, pa se je morda pojavila kakšna alergijska reakcija, ker pod obliži izgleda otečen?
  Menda obrazi kar ne razpadajo kar tako….Če bi bilo res kaj na tem, bi v tem času bil njegov obraz že pošteno izmaličen, predvsem pa hudo razbolen in ne vem, če bi izdajal nov album….

 2. spanskiborec spanskiborec pravi:

  Ja vidim, da si kar na tekočem. In poznavalka tudi. No kakorkoli, men gre še vedno na smeh, ko ga vidim. Ker to kar je on iz sebe počel ni normalno-posledice pa so kakršne so.

 3. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Kdaj vam bo jasno, da so to le mediji in rumene bedarije. MJ je tak kot mora biti. In ker je faca, namerno povzroča takšne škandale. Sicer pa, kako naj bo isti kot je bil pred 50 leti.

  Drugo leto bo počil nov album.

  Bi pa rad dočakal dan, ko ga boste začeli ceniti zaradi glasbe.

 4. diego pravi:

  tip je vedno pred časom, glasba, ples, video, lepotne operacije … “zjebali so ga mesarji” ki so se na njem učili izdelovati silikonske joške! Zame je legenda.

 5. clementino clementino pravi:

  Ja škoda ker je sam sebe uničil do konca. Kaka pametna muzika njegova se je pa res najdla. Zjebali so ga pa tolk kolikor je sam hotel. 100% ga ni nihče silil v to ampak je še konkretno za vsak poseg mastno zagotovo plačal. Ko enkrat vse svoje sile usmeriš v to kako boš zgledal oz. popravil kar si na sebi zajebal in ne v to kako glasbo boš izdajal si pač kariero res dobrega glasbenika nažalost zaključil.
  Diego… se strinjam da JE bil pred časom z svojo glasbo svoje čase. Samo zadnje 10 let je pa sam sebe povsem pokopal.

 6. spanskiborec spanskiborec pravi:

  Saj nihče ne trdi, da ni bil kralj popa, da ne zna peti itn. O tem svoje govorijo številke o prodanih albumih in tu ni kaj dodati. Gre za to, da je iz sebe naredil karikaturo, ki je očitno začela razpadati.
  Ugled si je pa zapravil s tistimi pedofilskimi aferami, tako da mu bo tudi morebitni novi album težko povrnil staro slavo. Morda mu na račun starih fanov uspe malce napolniti bančni račun, to je pa tudi vse.

  Osebno mi je bil pa najboljši njegov komad ‘black or white’ …
  And isnt it ironic… dont you think?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !